Wilt u iets anders dan een kerstpakket? Wij verzorgen ook Kerstmarkten!

Kerstmarkt (met traditie) op locatie:

De Kerstmarkt op locatie is de laatste jaren erg succesvol gebleken. Hierin bestaan verschillende varianten. Zo verzorgen wij al diverse jaren voor diverse grote instellingen/bedrijven op diverse locaties de kerstmarkten. Deze instellingen/bedrijven maken vooraf in de showroom een keuze voor een 4 of 5 tal pakketten. Deze pakketten worden al gelang naar het aantal medewerkers per locatie door ons afgeleverd. Op de dag van de kerstmarkt komt ons eigen ervaren personeel om de pakketten uit te stallen en te verdelen. De medewerkers geven een gepersonaliseerde bon af (ook deze kunnen wij verzorgen) en maken dan een keuze uit de geselecteerde pakketten. De traditie van het kerstpakket, het genoegen van zelf uitzoeken en het direct meenemen van het pakket wordt door de medewerkers als zeer positief ervaren. Door middel van de gepersonaliseerde kaart kunnen onze medewerkers precies aangeven wie het pakket heeft meegenomen. U heeft dan de mogelijkheid om de “overgebleven” medewerkers later van een pakket te voorzien, of dit op het huisadres af te laten leveren (ook dit verzorgen wij voor u).

Kerstmarkt op Unieke Locatie (geheel verzorgd):

Tijdens een bezoek aan deze kerstmarkt op een unieke locatie in het land hebben medewerkers van bedrijven de mogelijkheid hun eigen kerstpakket samen te stellen. Deze unieke locatie is geheel in kerstsfeer voor u aangekleed. Ook de kerstman mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze markt. De werknemer kiest zelf welke producten hij of zij bij de verschillende kraampjes mee neemt, tegen inlevering van coupons. Er zijn tal van food en non-food producten, zoals regionale lekkernijen, wijnen, sieraden, cosmetica producten en kerstartikelen te verkrijgen. Geniet samen met collega’s van de gezellige kerstambiance en stel ondertussen uw eigen kerstpakket samen. Deze kerstmarkt is inclusief een heerlijke borrel met hapjes en/of uitgebreid diner en nog veel meer!

Kerstmarkt Eigen Keuze Concept:

De Kerstmarkt geheel in stijl van het Eigen Keuze concept is ook mogelijk. Vooraf maken wij (samen met u) een keuze uit de ruim 5000 artikelen in onze showroom om zo tot een passende selectie te komen voor uw medewerkers. Door middel van een puntensysteem kunnen uw medewerkers aangeven welke artikelen zij graag in het pakket wensen. Dit geven ze aan door middel van een lijst (wordt door ons bedrijf geheel verzorgd). De pakketten worden na de kerstmarkt voor uw medewerkers samengesteld en afgeleverd op het huisadres dan wel op het kantooradres. Tijdens de kerstmarkt zal ons vakkundig personeel uw medewerkers adviseren. De mogelijkheid tot het kiezen van een cadeaubon of het schenken aan een goed doel behoort ook tot de mogelijkheden binnen dit concept.

Ook uw eigen Kerstmarkt?

Klik hier om contact met ons op te nemen.