Maak kennis met Xmas Presents, wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Wie zijn wij
Xmas Presents specialiseert zich in het vervaardigen en samenstellen van unieke Kerstpakketten. Onze sfeervolle showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf heeft een trouw klantenbestand opgebouwd in heel Nederland. Van overheidsinstellingen tot bouwbedrijven en van handelsondernemingen tot verzekeringsmaatschappijen.

Xmas Presents neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Er worden bewuste keuzes gemaakt bij het samenstellen van de producten en artikelen uitgestald in onze showroom om een goede balans te verkrijgen voor de mens, maatschappij en milieu. Ieder jaar selecteren wij de mooiste en meest smaakvolle producten voor u om samen te stellen voor uw kerstpakket in de showroom.

Xmas Presents kenmerkt zich door:

  • Mooie en smaakvolle producten

  • Een prettige en professionele samenwerking

  • Een optimale mix van smaak en uw persoonlijke wensen

Dit natuurlijk gemixt met onze Brabantse gastvrijheid en sfeervolle showroom.

Partners
Wij werken al jaren samen met deze partijen: WSD, Stichting Aantwerk en de sociale werkvoorziening Kansis. Dankzij deze samenwerking kunnen wij aan de jaarlijkse vraag van kerstpakketten voldoen. In de drukke periode is ons team circa 40 ervaren inpakkers en logistiek medewerkers (van Kansis) groot. Het bijzondere aan dit fantastische team is dat het allen sociale medewerkers zijn. Zij hebben een zwakkere positie op de arbeidsmarkt en wij zorgen ervoor dat zij meer kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Het is altijd een genot om met de sociale medewerkers van Kansis te werken, omdat zij altijd veel passie en inzet tonen om uw unieke kerstpakket te verwezenlijken.

Sponsor
Wij steunen financieel het Ronald Mcdonald Huis in Utrecht, omdat wij erin geloven dat ieder ziek kind zo dicht mogelijk bij zijn/haar familie moet zijn. Deze personen zullen altijd de steun en toeverlaat zijn van deze zieke kinderen en het geeft ons een fijn gevoel als we weten dat een ziek kind zijn blije momenten kan delen met zijn/haar belangrijkste personen in hun leven. Hiernaast zijn wij sponsor van de voedselbank te Nieuwegein. Elk jaar worden alle producten die over zijn en de voedselbank kan gebruiken gedoneerd.