• Tel: 073-6148906
  • Bezoek snel onze showroom
  • Ruime keuze scherpe prijzen
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Voor ieder budget een goed geschenk!
  • Tel: 073-6148906
  • Bezoek snel onze showroom
  • Ruime keuze scherpe prijzen
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Voor ieder budget een goed geschenk!
Kerstmarkt organiseren personeel kerstpakketten

Kerstmarkten en Xmas Events

Kerstmarkten op locatie of als keuzeconcept

Wilt u iets anders dan een kerstpakket? Wij verzorgen en organiseren gezellige en knusse kerstmarkten op uw eigen of alternatieve locaties. Deze kerstmarkten kunnen wij geheel naar eigen wensen opbouwen met of zonder catering.

De onderstaande varianten bieden wij aan:

Kerstmarkt met traditie op locatie organiseren personeelsfeest kerst Xmas Presents BV

Kerstmarkt (met traditie) op locatie:

De Kerstmarkt op locatie is de laatste jaren erg succesvol gebleken. Hierin bestaan verschillende varianten. Zo verzorgen wij al diverse jaren voor diverse grote instellingen/bedrijven op diverse locaties de kerstmarkten. Deze instellingen/bedrijven maken vooraf in de showroom een keuze voor een 4 of 5 tal pakketten. Deze pakketten worden al gelang naar het aantal medewerkers per locatie door ons afgeleverd. Op de dag van de kerstmarkt komt ons eigen ervaren personeel om de pakketten uit te stallen en te verdelen. De medewerkers geven een gepersonaliseerde bon af (ook deze kunnen wij verzorgen) en maken dan een keuze uit de geselecteerde pakketten. De traditie van het kerstpakket, het genoegen van zelf uitzoeken en het direct meenemen van het pakket wordt door de medewerkers als zeer positief ervaren. Door middel van de gepersonaliseerde kaart kunnen onze medewerkers precies aangeven wie het pakket heeft meegenomen. U heeft dan de mogelijkheid om de “overgebleven” medewerkers later van een pakket te voorzien, of dit op het huisadres af te laten leveren (ook dit verzorgen wij voor u).

Kerstmarkt kerstkraampjes op unieke locatie voor het personeel kerstpakketten kerstpakket eindejaarsgeschenk op maat Xmas Presents BV

Kerstmarkt op Unieke Locatie (geheel verzorgd):

Tijdens een bezoek aan deze kerstmarkt op een unieke locatie in het land hebben medewerkers van bedrijven de mogelijkheid hun eigen kerstpakket samen te stellen. Deze unieke locatie is geheel in kerstsfeer voor u aangekleed. Ook de kerstman mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze markt. De werknemer kiest zelf welke producten hij of zij bij de verschillende kraampjes mee neemt, tegen inlevering van coupons. Er zijn tal van food en non-food producten, zoals regionale lekkernijen, wijnen, sieraden, cosmetica producten en kerstartikelen te verkrijgen. Geniet samen met collega’s van de gezellige kerstambiance en stel ondertussen uw eigen kerstpakket samen. Deze kerstmarkt is inclusief een heerlijke borrel met hapjes en/of uitgebreid diner en nog veel meer!

Kerstmarkt eigen keuze concept christmas market organiseren inclusief diner en hapjes en drankjes catering Xmas Presents BV

Kerstmarkt Eigen Keuze Concept:

De Kerstmarkt geheel in stijl van het Eigen Keuze concept is ook mogelijk. Vooraf maken wij (samen met u) een keuze uit de ruim 5000 artikelen in onze showroom om zo tot een passende selectie te komen voor uw medewerkers. Door middel van een puntensysteem kunnen uw medewerkers aangeven welke artikelen zij graag in het pakket wensen. Dit geven ze aan door middel van een lijst (wordt door ons bedrijf geheel verzorgd). De pakketten worden na de kerstmarkt voor uw medewerkers samengesteld en afgeleverd op het huisadres dan wel op het kantooradres. Tijdens de kerstmarkt zal ons vakkundig personeel uw medewerkers adviseren. De mogelijkheid tot het kiezen van een cadeaubon of het schenken aan een goed doel behoort ook tot de mogelijkheden binnen dit concept.

Of toch liever een kant en klaar kerstpakket bestellen? Kijk in onze webshop>

Contactformulier

(Graag a.u.b. uw telefoonnummer vermelden in het onderstaande bericht, zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen)

Ook uw eigen Kerstmarkt?

Vult u dan a.u.b. het linker contactformulier in en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen of bel: 073 - 614 89 06

Xmas Presents B.V.

De Schorpioen 7

5215 MD ’s-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 614 89 06

Fax: 073 - 614 90 19

E-mail: info@xmaspresents.nl