• Tel: 073-6148906
  • Bezoek snel onze showroom
  • Ruime keuze scherpe prijzen
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Voor ieder budget een goed geschenk!
  • Tel: 073-6148906
  • Bezoek snel onze showroom
  • Ruime keuze scherpe prijzen
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Voor ieder budget een goed geschenk!

Over Xmas Presents - Kerstpakketten online & Relatiegeschenken

Xmas Presents specialiseert zich in het vervaardigen en samenstellen van unieke Kerstpakketten. Onze sfeervolle showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf heeft een trouw klantenbestand opgebouwd in heel Nederland. Van overheidsinstellingen tot bouwbedrijven en van handelsondernemingen tot verzekeringsmaatschappijen.

Xmas Presents neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Er worden bewuste keuzes gemaakt bij het samenstellen van de producten en artikelen uitgestald in onze showroom om een goede balans te verkrijgen voor de mens, maatschappij en milieu. Ieder jaar selecteren wij de mooiste en meest smaakvolle producten voor u om samen te stellen voor uw kerstpakket in de showroom. Lees meer over onze duurzame en MVO initiatieven en klik hier>

Xmas Presents kenmerkt zich naast een prachtige kerstpakket showroom ook door:

* Mooie en smaakvolle producten

* Een prettige en professionele samenwerking

* Een optimale mix van smaak en uw persoonlijke wensen

* Al onze pakketten worden ingepakt door cliënten van diverse Sociale werkvoorzieningen

Dit natuurlijk gemixt met onze Brabantse gastvrijheid en sfeervolle showroom. Met een keuze uit meer dan 4.000 kerstartikelen, op maat gemaakte kerstpakketten en honderden relatiegeschenk artikelen bent u bij ons op het juiste adres voor ieder geschenk!

Kom ook eens langs in onze mooie showroom van 500 m2 en wij begeleiden u graag naar het meest optimale pakket passend bij uw organisatie. Onze kracht zit in het persoonlijk en actief meedenken met de klant. Dat geeft onze manier van werken aan en onderscheidt ons van vele collega’s. Daarom voeren we geen standaardcollectie. Liever gaan wij op zoek naar een passende maar vooral verrassende oplossing van uw wensen. Wij zijn een flexibel en goed georganiseerd bedrijf met korte lijnen. Een bedrijf dat ook langdurige relaties met zijn klanten en leveranciers wil opbouwen. Samenwerking en partnerschap zijn daarom het motto waarbij het klantgericht denken centraal staat.

Onze belangrijkste activiteiten zijn:

Kerstpakketten eindejaarsgeschenken kerstgeschenken gifts cadeaus kado Xmas Presents BV

Kerstpakketten

U kunt bij ons terecht voor een grote selectie kerstpakketten en geschenken. Binnen ieder budget en op maat gemaakt in onze uitgebreide showroom van maar liefst 500m2 vindt u altijd wat u zoekt en anders vinden wij het voor u!

Relatiegeschenken gifts give away creatieve weggeef geschenken gift cadeau kado Xmas Presents BV

Relatiegeschenken

Wij nemen u graag alle zorg uit handen, van het creatieve concept tot de gehele handling, zodat u zich kunt richten op de ware functie van het ‘geven’: op een unieke, attente en onverwachte wijze uw dank uitspreken richting de ontvanger.

Kerstmarkten digitaal en fysiek kerstgeschenk trend 2021 Xmas Presents BV

Kerstmarkten

De Kerstmarkt op locatie is de laatste jaren erg succesvol gebleken. Hierin bestaan verschillende varianten. Zo verzorgen wij al diverse jaren voor diverse grote instellingen/bedrijven op diverse locaties de kerstmarkten.

Het Xmas Presents BV Team organisatie medewerkers xmas presents bv

Ons team

EEN TEAM FOTO IS NOG IN DE MAAK!

Samenwerkingsverbanden

Partners

Wij werken al jaren samen met deze partijen: WSD, Stichting Aantwerk en de sociale werkvoorziening Kansis. Dankzij deze samenwerking kunnen wij aan de jaarlijkse vraag van kerstpakketten voldoen. In de drukke periode is ons team circa 40 ervaren inpakkers en logistiek medewerkers (van Kansis) groot. Het bijzondere aan dit fantastische team is dat het allen sociale medewerkers zijn. Zij hebben een zwakkere positie op de arbeidsmarkt en wij zorgen ervoor dat zij meer kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Het is altijd een genot om met de sociale medewerkers van Kansis te werken, omdat zij altijd veel passie en inzet tonen om uw unieke kerstpakket te verwezenlijken.

Onze partners op een rij:

Wsd Xmas Presents BV
Kansis
aantwerk Xmas presents BV

Sponsoring

Wij steunen financieel het Ronald Mcdonald Huis in Utrecht, omdat wij erin geloven dat ieder ziek kind zo dicht mogelijk bij zijn/haar familie moet zijn. Deze personen zullen altijd de steun en toeverlaat zijn van deze zieke kinderen en het geeft ons een fijn gevoel als we weten dat een ziek kind zijn blije momenten kan delen met zijn/haar belangrijkste personen in hun leven. Hiernaast zijn wij sponsor van de voedselbank te Nieuwegein. Elk jaar worden alle producten die over zijn en de voedselbank kan gebruiken gedoneerd.


Contactformulier

(Graag a.u.b. uw telefoonnummer vermelden in het onderstaande bericht, zodat wij eenvoudig contact met u kunnen opnemen)

Mogen wij u dit jaar van dienst zijn bij de levering van een origineel eindejaarsgeschenk?

Kom dan eens vrijblijvend kennis maken in onze prachtige kerstshowroom te Den Bosch!

Xmas Presents BV

De Schorpioen 7

5215 MD 's-Hertogenbosch

Tel: +31 (0) 73-6148906

E-mail: sales@xmaspresents.nl

www.xmaspresents.nl

KvK: 32074250

Btw: nr. NL.8081.92.267.B01